fbpx
Zenica: +387 32 245 451 // Sarajevo: +387 33 271 281

BUDIMPEŠTA + PRIMARK / Izlet

Budapest
već od 75 KM
  • Novembar
  • BUS - visoka turistička klasa
  • Izlet / Obilazak
  • Organizacija putovanja
  • Pratilac grupe


RASPORED & DETALJI

Primark, poznat kao jedan od vodećih evropskih lanaca maloprodaje, privlači pažnju mnogih kupaca zbog svoje pristupačne, ali trendovske ponude. Ovaj brend postao je sinonim za povoljnu modu, nudeći širok asortiman odjeće, obuće, dodataka i kućnih potrepština, a sve po cijenama koje odgovaraju budžetu. Shopping u Primarku u Budimpešti, jednom od popularnih evropskih destinacija za kupovinu, predstavlja poseban doživljaj. Ovaj grad, poznat po svojoj bogatoj kulturi i istoriji, sada je dom za jedan od najatraktivnijih Primark prodajnih prostora u regiji, što ga čini nezaobilaznom destinacijom za sve ljubitelje mode i povoljnih kupovina.

 

1. dan: subota
Polazak iz BiH ( 04.00h) Sarajevo, Visoko, Kakanj, Zenica, Maglaj, Doboj, Tuzla, Orašje…

Ugodna vožnja do odredišta.

Dolazak u Budimpeštu Posjeta shopping centru Arena prilika za kupovinu u jednom od najvećih shopping centara u ovome dijelu Europe (PRIMARK, Zara … )

Potom vas vodimo do centra Budimpešte, Fakultativno: „Panoramica Budapest“ pruža vam priliku da doživite čaroliju ovog veličanstvenog grada iz posebnog ugla (Citadela-brdo Gellert, Trg Heroja, Vaci Ulica, slastičarna Gerbaud i Ribarska kula)… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.

Za one koji žele još dublje osjetiti magiju Dunava, predlažemo fakultativno krstarenje. Plovidba ispod veličanstvenih mostova, dok svjetla Budimpešte blistaju u večernjim satima, stvoriće nezaboravne uspomene. Pogled na impozantnu zgradu Parlamenta, koja se uzdiže iznad rijeke kao pravi arhitektonski dragulj, ostaviće vas bez daha. Nakon krstarenja, imate slobodno vrijeme da istražite noćnu Budimpeštu, prošetate njenim osvijetljenim ulicama, ili uživate u toploj atmosferi lokalnih restorana i barova.Oko 22.00h povratak prema BiH .

2.dan nedjelja
Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima

 

 

Cijena aranžmana 75 KM 

 TERMINI:
09/10.11.
23/24.11.
07/08.12.
21/22.12.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

– prevoz turističkim autobusom (Klima-uređaj, mini kuhinja, toalet, DVD/audio sistem)
– usluge pratioca tokom cijelog putovana, organizacija putovanja
– Shopping centar ARENA

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Putničko zdravstveno osiguranje – 4,00 KM/osoba.

FAKULTATIVNI IZLETI: 
– Panoramica Budapest – 15€
– Krstarenje Dunavom – 15 €
– Paket izleta 25 €

Potrebna dokumentacija: 

Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 90 dana od dana polaska na putovanje.

 

Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba.

U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija zadržava pravo korekcije cijena i/ili otkaza putovanja
najkasnije 10 dana prije polaska.

NAPOMENA : NAVEDENI PROGRAM PLANIRANIH POSJETA PO DANIMA MOŽE BITI IZMJENJEN PRI KREIRANJU FINALNE SATNICE PUTOVANJA

 

NAPOMENE:

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uslovima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o mjestu polaska i vremenu, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
– – Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– – Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Upute i Opšti uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupovinom putovanja prihvatate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pažljivo pročitate.

 

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.